Charly

Inmiddels 30 jaar geleden ontwierp Gerard van den Berg de Charly fauteuil en het werd een echte topper!
De fauteuil is bekend om zijn goede zitcomfort en is tijdloos want hij past nog steeds in elk interieur of je nu klassiek of modern bent ingericht. Inmiddels hebben wij ons gespecialiseerd in het restaureren en stofferen van deze fauteuil.

We verkopen ook alleen de losse hoes voor de fauteuil. U kunt dan als u een beetje handig bent zelf de hoes vervangen. U krijgt bij aankoop van een hoes een beschrijving van ons hoe u de hoes het makkelijkste kunt vervangen. De prijs voor een nieuwe hoes in het leer begint bij € 355,– en in stof bij € 325,–. Er zijn altijd een aantal hoezen in verschillende kleuren op voorraad.

Wanneer u er voor besluit dat wij de hoes voor u vervangen of wanneer er iets aan het binnenwerk moet worden vervangen, vragen wij u de stoel mee te brengen. Wij verwijderen de oude bekleding in uw bijzijn zodat u zelf kunt meekijken wat er aan gerepareerd of vervangen moet worden. Vervolgens worden de kosten voor het repareren met u doorgenomen. De kosten van de reparatie variëren tussen de € 75,– en € 200,–.

Op de foto’s hieronder ziet u verschillende voorbeelden van Charly’s die wij van een nieuwe hoes hebben voorzien of waarvan wij het binnenwerk hebben gerestaureerd.

Hieronder staan wat voorbeelden van het vernieuwen van het binnenwerk.